edrogerija-green

Argirelin: peptid proti staranju kože

argireline peptid

Potrebujete izdelek za obraz, ki resnično napne gubice in gube? Potem potrebujete serum z Argilerinom oz. pod drugim imenom Acetil heksapeptid-8.

Nega kože z to učinkovino je primerna za ljudi, ki želijo zmanjšati znake staranja kože (fine linije, gube, izguba kolagena) brez invazivnih postopkov. In Argirelin je najbližje, kar lahko naravno dosežete.

Kaj je Argirelin?

Acetil heksapeptid-8, znan tudi kot Argirelin je peptid, ki je v zadnjem času dobil veliko pozornosti zaradi svojih učinkov na kožo. Ima zmožnost glajenja drobnih linij in gub ter prispeva k bolj mladostnemu videzu kože obraza ter ima presenetljivo učinkovite lastnosti proti staranju.

Znanost, ki stoji za sestavino Argirelin

Zaradi sposobnosti Argirelina, da vpliva na komunikacijo med živci in mišicami, lahko omeji gibanje obraznih mišic in tako zmanjša izrazne ali dinamične gube. Ta peptid ima eno najbolj impresivnih sposobnosti zapolnjevanja gub in povečanja kolagena in se lahko dolgoročno varno uporablja v številnih lepotnih rutinah.

Prednosti Argirelina za nego kože

Obstaja veliko dokumentiranih koristi Acetil heksapeptida-8 pri negi kože, zlasti za starajočo se kožo in kožo z gubami in drobnimi linijami. Tukaj so vsi:

1. Omejuje gibanje mišic

Je ena najboljših neinvazivnih kozmetičnih sestavin za vse, ki potrebujejo učinek proti gubam, ne da bi šli pod nož.

2. Zbledi izrazne gube

Zaradi zmožnosti, da omeji gibanje mišic, vam lahko pripomore zblediti dinamične gube okoli ust, na čelu in okoli oči.

3. Spodbuja proizvodnjo kolagena

Acetil heksapeptid-8 je peptid, ki ima moč povečati proizvodnjo kolagena in izboljšati njegovo funkcionalnost. Posledično vaša koža postane čvrsta, napeta in mladostna.

4. Proti staranju in proti gubam

Vse zgoraj navedene prednosti imajo za posledico en skupni učinek – boj proti gubam in staranju. Argirelin je najnovejši trend, ki zadovoljni številne uporabnice.

5. Učinek vlaženja kože

Zadnja, z raziskavami podprta korist Argirelina oz. Acetil heksapeptida-8 je zadrževanje vlage. Globoka hidracija in vlaženje kože sta ključnega pomena za zdravo in mladostno kožo.

Kdo lahko uporablja Argirelin?

Za vse, ki želite učinek proti gubam in staranju kože. Torej, čeprav ga lahko uporablja vsak je najbolj koristen za naslednje tipe kože:

  • Staranje kože
  • Koža z gubami
  • Koža z drobnimi linijami
  • Suha koža
  • Pusta koža

Kako uporabljati Argirelin?

Priporočamo, da uporabite kot serum v vaši lepotni rutini. Najboljše rezultate boste dosegli z uporabo seruma z Argirelinom z dodatkom hialuronske kisline.

Na primer, v laboratoriju SOSkin svetujejo redno uporabo seruma n-btx zjutraj in zvečer in vsebuje zgoraj omenjene sestavine. Po 28-dneh bo koža vidno bolj napeta. Za najbolje in dolgotrajne rezultate svetujejo serum, da postane vaša redna lepotna rutina.

VEč
zapisov

E-DROGERIJA

Hvala! 

Na vaš e-naslov smo poslali povezavo,
katero morate klikniti za potrditev prijave
!
Prosimo, poglejte tudi v mapi z neželenimi sporočili.

Za še več vsebin obiščite e-drogerija.com 
ali nas spremljajte na družbenih omrežjih: