edrogerija-green

6 zavez delovanja

soskin laboratorij

Naša koža ima naravno sposobnost obnavljanja, da zagotovi pregradno funkcijo in učinkovito zaščito pred vsakodnevnimi vplivi. V laboratoriju SOSkin so analizirali ta mehanizem in po njem oblikovali izdelke, tako da jih koža najbolje prenaša.
Delovanje izdelkov skupaj z naravnimi mehanizmi kože ohranjajo pravo ravnovesje med stimulacijo in toleranco, kar imenujemo «biokompatibilnost».
V ta namen so izbrane sestavine, ki jih koža zlahka absorbira, izločene pa so tiste, ki bi lahko povzročile draženje ali alergijske reakcije. Tako so osredotočeni na tiste, ki zagotavljajo varnost in stabilnost formul.

100 % FRANCOSKO STROKOVNO ZNANJE
S ponosom poudarjamo francosko strokovno znanje. Izdelki SOSkin so formulirani, proizvedeni in pakirani v lastnem laboratoriju, ki se nahaja v mestu Nica.


VARNOST IN PREGLEDNOST
Iz formul izločijo vse sestavine, ki bi lahko predstavljale tveganje za zdravje ljudi ali okolje z izvajanjem analiz toksičnosti in biorazgradljivosti.


EKO-DIZAJN
Kadar je le mogoče, uporabljajo reciklirane materiale in tudi zavezani so povečanju uporabe materialov, ki jih je mogoče reciklirati. Izdelki so izdelani po protokolih za varčevanje z energijo.


UČINKOVITOST
Izvajajo teste na rekonstruiranem tkivu povrhnjice, da ocenijo biokompatibilnost formul, kot tudi klinične študije in vivo pod dermatološkim nadzorom.


ETIKA
Menijo, da niso vse sintetične sestavine nujno slabe. In čeprav imajo naravne sestavine velik tržni potencial, tudi niso vse nujno dobre.


DRUŽBENA ODGOVORNOST PODJETJA
Prizadevajo si za bolj odgovorno industrijo. Strateške odločitve vodijo njihova lastna prepričanja, edini
investitorji pa so ustanovitelji podjetja. Odločili so se, da bodo raziskave in proizvodnjo izvajali sami, s čimer zmanjšajo število posrednikov med proizvajalcem in strankami.

dermatološko testirano

VEč
zapisov

E-DROGERIJA

Hvala! 

Na vaš e-naslov smo poslali povezavo,
katero morate klikniti za potrditev prijave
!
Prosimo, poglejte tudi v mapi z neželenimi sporočili.

Za še več vsebin obiščite e-drogerija.com 
ali nas spremljajte na družbenih omrežjih: