edrogerija-green

Starbalm Warm Spray, 150ml – grelni sprej

Šifra: 10008

Pršilo STARBALM® Warm Spray služi kot podpora pri ogrevanju pred športno aktivnostjo.

8,70 z DDV

Opis

Grelni sprej STARBALM® Warm Spray je zasnovan zato, da podpira ogrevanje mišic pred športno aktivnostjo. Razpršilo je enostavno za uporabo, ne da bi si umazali roke. Velika prednost je v tem, da je za zdravljenje velikih površin telesa potrebna majhna količina razpršila. Ko ste torej nared za vadbo, lahko grelni sprej nanesete na mišice, ki bodo med vadbo najbolj aktivne. Tako ste pripravljeni na športno aktivnost brez tveganja za poškodbo mišic.

Navodila za uporabo: pred uporabo dobro pretresite. Razpršite 15 cm od kože. Ne vdihujte in se izogibajte stiku z očmi. Samo za eksterno uporabo. Hranite na hladnem in suhem mestu izven dosega otrok. Ni priporočljivo za uporabo pri otrocih mlajših od 12 let.

Proizvaja: Novum Pharma B.V.

Sestavine: Menthol, Eucalyptus Oil, Clove Oil, Cassia Oil, VBE.

 

Znamka

Starbalm

Izdelki STARBALM® so namenjeni rekreativnim in profesionalnim športnikom, ki si želijo zmage in na vse pretege poskušajo kar najbolje izkoristiti svoj potencial. Ogrevalni in hladilni izdelki so namenjeni predhodnemu preprečevanje ter kasnejšemu zdravljenju športnih poškodb. Izdelki STARBALM® vsebujejo predvsem zeliščne sestavine v kombinaciji s skrbno izbranimi naravnimi olji, kar zagotavlja visoko kakovost in učinkovitost.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Starbalm Warm Spray, 150ml – grelni sprej”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

100 % FRANCOSKO STROKOVNO ZNANJE

S ponosom poudarjamo naše francosko strokovno znanje. Izdelki SOSkin so formulirani, proizvedeni in pakirani v lastnem laboratoriju, ki se nahaja v mestu Nica.

Smo edini uradni zastopnik znamke SOSkin v Sloveniji.

Potrebujete pomoč ali brezplačen nasvet?

Pišite nam na
info@e-drogerija.com

Ugodna dostava

Ob nakupu nad 51€ je dostava BREZPLAČNA

TOP IZDELKI