edrogerija-green

Zakaj je piling za telo z AHA kislinami nujen za vašo spomladansko nego kože?

piling za obraz in telo

S prihodom pomladi in toplejših dni se narava prebuja, in prav tako bi se morala prebuditi tudi vaša koža. Piling za telo z AHA kislinami ni zgolj trend v svetu lepote, ampak nujen korak v spomladanski negi kože, ki zagotavlja gladko, svežo in obnovljeno polt. V tem članku bomo raziskali, zakaj je ta vrsta pilinga tako pomembna in kako lahko izboljša vašo spomladansko negovalno rutino.

Pomladitev s pilingom za telo

Piling za telo je osnovni korak v negovalni rutini, ki pomaga pri odstranjevanju odmrlih kožnih celic na površju kože. Z uporabo AHA kislin, ki so znane po svojih eksfoliacijskih lastnostih, piling ne samo čisti kožo, ampak tudi spodbuja obnovo celic, kar vodi do bolj zdravega in sijočega videza kože.

Prednosti AHA kislin

AHA kisline, ali alfa hidroksi kisline, vključujejo glikolno, mlečno in citronsko kislino, ki so izjemno učinkovite pri odstranjevanju odmrlih kožnih celic. Nežno odstranjujejo zunanjo plast odmrlih celic, kar omogoča, da se nova, sveža koža razkrije. To ne samo izboljša teksturo kože, ampak tudi pripomore k bolj enakomernemu tonu kože in zmanjšanju vidnosti drobnih linij ter gub. Prav tako za akne na hrbtu ali dekolteju, pilarno keratozo, trdo kožo na komolcih ali petah, vraščene dlake.

Zakaj je spomladanska nega kože pomembna?

Spomladi je spomladanska nega kože še posebej pomembna, saj se koža prilagaja spremembam v okolju. Po zimi koža pogosto postane suha, luskasta in pusta. Piling za telo z AHA kislinami pomaga pri prenovi kože, jo osveži in pripravi na toplejše mesece. Poleg tega ta vrsta pilinga omogoča globlje prodiranje vlažilnih in negovalnih izdelkov, saj odstrani pregrado odmrlih celic, ki bi lahko preprečevala njihovo absorpcijo.

Kako doseči gladko kožo?

Za doseganje najboljših rezultatov je priporočljivo, da piling za telo z AHA kislinami uporabljate redno, vendar ne prepogosto, saj prekomerna uporaba lahko kožo razdraži. Priporočena pogostost je enkrat do dvakrat tedensko, odvisno od tipa kože in koncentracije AHA kislin v izdelku. Vedno sledite navodilom na izdelku in po pilingu kožo temeljito navlažite.

piling za telo z aha kislinami

Piling za telo z AHA kislinami je ključnega pomena za ohranjanje zdrave, gladke in sijoče kože, še posebej spomladi. Omogoča odstranjevanje odmrlih kožnih celic, spodbuja obnovo celic in izboljšuje splošno teksturo kože. Vključite piling z AHA kislinami v svojo rutino in odkrijte razliko v videzu in občutku vaše kože.

Naše uporabnice so več kot zadovoljne:

Vanja
Vanja
Read More
Super mi je. 1x na teden si obvezno naredim piling z A.H.A. kislinami in imam res manj mozoljev in bolj nežno kožo.
Sara
Sara
Read More
Odličen, zelo zadovoljna!
Gal
Gal
Read More
Moja koža je po uporabi pilinga bila takoj bolj mehka. Imam pilarno keratozo in stanje je očutno boljše od kar uporabljam soskin piling z aha kislinami
Aleša T.
Aleša T.
Read More
Zelo prijeten za uporabo in čudovito kožo naredi.
Previous
Next

VEč
zapisov

E-DROGERIJA

Hvala! 

Na vaš e-naslov smo poslali povezavo,
katero morate klikniti za potrditev prijave
!
Prosimo, poglejte tudi v mapi z neželenimi sporočili.

Za še več vsebin obiščite e-drogerija.com 
ali nas spremljajte na družbenih omrežjih: